09 June 2011

Acara bulan June

Weee mak yong kecapekan sebenonyer...

Start from Weekend pertama bulan June jer acara pack.

Maklum, cuti sekolah kan... bukan sibuk bawa anak bercuti-cuti Malaysia... Tetapi sibuk jadi hosting Sedara Mara yg nak berkunjung kat Rumah.

Memang routine tau, tapi best juga sesekali rumah penuh dgn org, meriah you!

Last weekend, Family abg ipar from Kl datang berkunjung.  Bagusnyer depa dtg sebab we all leh explore tempat mkn seafood kat sini.  Kalau xder guest dtg memang xder ler nak cari tempat seafood yg sedap2 ekekekeke... and now dah tau dah spot yg terbaik utk mkn..

Owh, gambar upload later.  Tggu anak sedara tag gambo dalam FB ehehehhe.  Being makyong, maleh tol nak snap2 gambo etc.

And weekend nie nak join Family day Sekolah Along saya plak... besa ler saya, sokmo join kalau buat area Pantai Timur..

So, this weekend saya akan berada di sini.. weeehooooo... mak yong memang suker sebab xyah masak macamler selama nie rajin benau kan ekekekekeke 

Legend Cherating, Kuantan

So, sesapa warga Cherating, Kemaman, Kuantan yang nak tahu pasal Premium Beautiful and my beautiful business bole sajer call saya 013-981 6675.  Jalan-jalan sesambil berbisnes best tau!

and Sabtu ptg plak kena shoot pegi Terengganu, utk Majlis Anugerah SM/SSM saya pada malamnyer.  Hopefully, sempat la kan nak register bagai ehehehehe Berangkut jugak anak beranak.

And weekend next week plak, Family Day Company Husband.. wah nie Tema Bling-Bling uolss ekekeke

Ok, pencarian baju utk Majlis anugerah saya xsettle lagi.  Nie kira lump sump nak cari utk anak-anak and husband jugak.  So dua acara pakai satu baju sudah. Jimat ehehehehe

Ok, nanti saya update lagi wokeh!











Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. noya, nanti dah bergaya sakan ngan baju anugerah tu, haplod le gambo letak sini...ramai followers nak tgk ni hihihi...

    ReplyDelete
  2. wokeh yati ekekeke..

    nie baju last minutes ko... tp ok ler nampak dah peyut haku... so kena pakai black nak effect slim ekekekekke

    Tgh upload gambo + tggu official gambar dr photog nie...

    so tgguuuuu ekekekkeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...