17 May 2011

Weekend yg padat

Alhamdulillah... selamat sampai kat rumah from KL tepat pukul 8 malam...

Mak oii sian anak-anak angkat ku.. kelaparan ehehehe... eh saya ada bela anak angkat tau... Mickey + Minnie (rabbit) and Apin (Kucing).  Kesian ler depa tu sebab depa pi tumpahkan stok makanan tambahan, tu yg lapo semua.  

Rabbit

 Kucing

Aih nak marah pun binatang.  Tu cara-cara tinggal satu malam.  Kalau tinggal 2-3 malam, innalillahhirojiunn dan sure mak jadi pembunuh dik oii.  kebiasaan depa semua tu ditinggalkan kat Pet Day Care ehehe (ala kedai pet jugak ada khidmat menjaga pet), murah jer pun 3 hinggit Rabbit + 4 hinggit kucing.  Tapi plan overnight jer, tu yg tak pi hantar.  Next time memang kena hantar.

Ok, tu sampingan.  Nie nak citer perjalanan business dari Paka-KL.  Alhamdulillah.  Plan bermula sebab hubby ada schedule training kat KL tapi tetiba cancel.  Tapi, saya dah set 2-3 appointment dgn member (tapi more kepada menziarah actually) maka kami redah juga g KL.


Alhamdulillah, semua yg saya jumpa positive + yakin dgn Premium Beautiful.  Memang produk ini berkualiti kalau tak takkan bertahan selama 18 tahun di Malaysia siap dapat superbrand award lagi ;)


Rezeki anak-anak.  Dan Insyaallah akan bertambah Biz partner saya yg akan sama-sama menjadi usahawan Beautiful.  Nanti saya war-warkan ye uolss.

Tapi yg paling best tentang bisness ini ialah, ia menyambungkan ukhwah kembali.  Kawan yg berbelas thn xjumpa, berjumpa semula.  Mengimbau kenangan zaman dulu, sesambil berbincang pasal produk dan business plan.  I'm bless uolss.


best kan kalau dpt peluk kawan lama kita

Disamping itu juga, kita akn berkongsi masalah (yer kaum wanita banyak memendam rasa).  Macam-macam masalah actually, masalah badan, kesihatan, pendidikan anak-anak, perkahwinan semua akn di kongsi.  

Pendidikan anak-anak

masalah berat badan

Masalah perkahwinan @ hubungan suami isteri

Percaya tak bahawa sebenarnya kita kaum wanita nie punyer masalah yg sama.

Iaitu masalah utk kekal cantik jelita walau sudah berkahwin berbelas tahun + punyer anak 3-4 org.  Dan percaya tak bahawa, suami-suami kita tu masih mengimpikan wanita yg mereka kahwini mempunyer figura seperti mula akad dilafazkan.  


Memang bila baca kenyataan nie semua akn ckp lelaki terlalu ego, dan yang lelaki pun akan nafikan tetapi wahai lelaki & wanita terimalah hakikat, kalau tak takkan slimming centre leh tumbuh bagai cendawan lepas hujan dan berlambakan produk utk menjadikan wanita kurus + jelita di pasaran :)

Memang dalam rumahtangga komunikasi terpenting tetapi fizikal pun memainkan peranan untuk menjaga keharmonian rumahtangga.

loving couple

Saya puas uolss, dapat membantu isteri / wanita utk tampil jelita, berkeyakinan.  Bukan isteri sahaja, mungkin ada sang dara di luar sana yg memerlukan sedikit sentuhan ajaib Premium Beautiful utk kekal sihat + cantik + berkeyakinan.  Yer uols, walau anak dara, gaya hidup masakini yg active dan expose kepada segala macam pencemaran pun menyebabkan sang dara pun dah rasa xberapa umph!

Rata-rata yang saya jumpa memang yakin dengan Premium Beautiful.  Alhamdulillah. semuanyer kerana aper ? kerana Premium Beautiful adalah 70% utk kesihatan dan 30% utk kecantikan.

We wear it
We feel it 
We Love it 
We share it

untuk sesiapa diluar sana yg mahu merasa sentuhan Premium beautiful, yang mempunyai ??? yg besar tentang Premium Beautiful atau mahu bersama-sama menjadi usahawan Beautiful..


we will guide u all the way!

bole call saya Nora 013-981 6675
atau email norahamsan@yahoo.com



Picture : credit to google









Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...