07 May 2011

Premium Beautiful Vs Perokok Tegar

yezzzeeerrrr berita baik kawan-kawan... ahahahaha... gelak syaitoonn nurrajimmmm... astghfirullah ehehehe

kenapa saya sgt suka... bukan pasal husband saya smoking... noooo... husband saya non-smoking tapi... bole la saya berexperimentasi dgn rokok2 ofismate lelaki saya ahahahaha.. siap korang esok ehehehhe (eh kat T'ganu sunday start keje lerrr) rokok ilang esok, lusa menjelma semula ahahahaha

letaklah tanda nie



Atau nie 
haremmmm.... bolayan... yoler sapa yg tahan... dlm ofis ber'aircond' pun nak smoking... ha tegar xtegar uolss...

Ok, nak tau mcm mane PB boleh bagi husband yg smokers berhenti merokok???

Kajian ni diakui dan dibuat oleh DR.ROSMAH, one of our successful entreprenuer..

caranya senang je... via our killer product!!




PREMIUM BEAUTIFUL!!!!

untung bagi mereka yang dah ade.....

caranya:

Step 1 : Amik waist nipper (bengkong) after kita dah guna dan hamparkan

Step 2 : Curi / ambil senyap2 rokok suami2 anda semua

Step 3 : Letakkan rokok2 itu atas bengkong tu dan balutkan ....

Step 4 : After 3-4 hours, amik semula rokok2 tu dan letakkan semula~~!! (jgn lupe plak nak letak semula... kalau boleh ingat katmana anda ambil and position dier ahahahaha)



Haaaaa~~!!! senangkan..!!! 

Premium Beautiful itu akan menyerap semua bahan2 yang boleh menjadikan perokok itu ketagih.  Bila suami anda hisap rokok2 itu, rasanya akan lain dan kurang enak....dan lama2 mereka akan STOP SMOKING!!!

ada lak adik nie tanya ... "kak laki aku bukan tegar kak nie memang xleh hidup tanpa rokok kak... cemana aku nak curi kak oiii"
ala dik... tegar xtegar pun dik... ada masa dier tido dier isap rokok??... ha masa tu yg plg sesuai dik! dier xsyak... ko pun leh letak balik pagi2 sebelum dier bgn... 

dik tu laki ko ler dik pandai2 la ko... xkan akak nak bgtau... karang lain plak jadinyer ahahahaha

Nasihat Mesra saya :

kepada si isteri yang memang pening nak hentikan habit suami dan masih belum ade lagi Premium Beautiful, sila dapatkan!! memang produk ini leh jadi ONE STOP CENTER!! Selain badan anda transform seperti bawah ini....

nie lepas 5 minit anda menyarung PB...



Mana tahu lepas 5 tahun badan anda bertukar...


Haaaa masa nie nangis ke tak ko dik...

Premium Beautiful bukan sajer menjadikan badan anda sihat...anda juga akan mendapat suami yang sihat, persekitaran yang bersih dan keluarga yang sejahtera..

Ha aper tunggu lagi... moh

Call 013 981 6675 
atau email norahamsan@yahoo.com












Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...