30 May 2011

PB Vs BMW


haaaa pelik kan?

apa kene mengena Premium Beautiful ngan BMW kan??

hahahaha...yesss dear

semua orang berimpikan untuk memandu BMW atau MERCEDES, aih kalau bukan BMW sekalipun sure kete mewah2 kan kat luar sana ????

sure semua ada impian or teringin nak berkeretakan luxury2 car mcm BMW...Mercedes....Volvo...Mitsubishi....Honda...n list dier akn panjang nanti satu entry ehehehe


ok, nie hanya gambar sebahagian shj tau, kalau Nora nak upload semua kerete mewah penuh entry dgn entry kereta sajork..

Compared to kereta dari kelas biasa, ok means kelas biasa adalah yg biasa2 kita pakai atau yg kita mampu milik skrg..

seperti



ha seperti kereta-kereta kat atas nih, ini pun hanya sebahagian. kalau nak masukkan semua xcukup ruang

berbalik kepada issue asal..

KENAPA ???????

sebabnya...

confirm laaa..kereta-kereta mcm ni ada kelebihan dia tersendiri

kalau tak, takkan la harga dia sampai mcm tu rupa kan but yang paling penting apa yang orang nak adalah

the quality....comfortability...durability

QUALITY... KESELESAAN... TAHAN LASAK

and sebagainya la kan....mcm2 Xtra special la kalau kita dapat pakai luxury car compared to kereta2 biasa...

owh HARAP MAKLUM..!!!

No, Nora bukan promoting car atau nak cerita pasal kereta idaman Nora LOL!

eheheh sure tertanya-tanya kan kenapa la si Nora nie merepek2 pergi ke kereta selalu cerita pasal PB

Tetapi, Nora nak berkongsi point view di sini. 
 Since ada yg bertanya and byk tanya pasal bende alah ni,

sama jugak dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET....


apa beza dia dgn corset2 lain kat luar sana...ada yg jauh lebih murahhhh and ada jugak yang jauh lebih mahal.....!!!

haaaaaaaaaa

aper hangpa ingat Premium Beautiful nie dah mahaiii??? 

ada yg lagi mahai dari PB TAPIIII
ianya tidak menawarkan apa yg PB tawarkan iaitu 70% kesihatan dan 30% kecantikan...

owh semua nak tahu corset aper lg mahai dr PB ehehehe hangpa cariler sendiri nooo ehehehe.. Nora hanya berminat nak citer pasal PB

Premium beautiful a.k.a PB corset sama jugak...dgn situasi kereta kat atas tadi laaa

tapi this is high-end corset....!!!
kelassss uuuu!

yup....it is considered a luxury corset la di kalangan2 corset yg ada di pasaran nowadays

dari segi Quality, ketahanlasakan, keselesaan dan yg paling penting keberkesanan !!

ok, kalau nak compared dgn bags for bags lovers...dia like LV/CHANEL/FENDI/GUCCI....or designer2 bag lain..

yang mana jauh beza QUALITY dgn bag2 yg biasa ni kan....

so..sama jugak la mcm PB.....it is luxury....high-end...and no.1 best selling corset

it works like wonders to your body...!!

berbaloi-baloi untuk setiap sen yang anda semua laburkan apabila menyarungkan PB ke badan anda...!!!

DISCOVER THE MAGICAL OF PREMIUM BEAUTIFUL......

Ok, Nora bersedia untuk berkongsi segala info dan memberikan konsultasi kepada setiap seorg dr anda yg berminat atau nak tahu ebih lanjut mengenai Korset Mewah, owh FREE TRIAL available tau!

Kita boleh berjumpa di mana sahaja.. 
Di rumah, Di pejabat atau di gedung membeli belah atau kat kedai mamak pun boleee. 
 Mengikut keselesaan anda!

Apa yg perlu anda buat ???


Call / sms Nora 013 981 6675
atau email norahamsan@yahoo.com








Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...