15 May 2011

Nurich Lactolite Testimoni


Seperti di janjikan... ini adalah testimoni dari pengguna Nurich Lactolite.. Credit for my leader Ain for the testimoni..


Alangkah happynya bila customer berpuas hati dengan produk yang kita share.. rasa macam satu tanggungjawab dah terlaksana dan dapat membantu mengembalikan keyakinan diri kepada si customer.

Meh Ain share satu lagi testimoni produk hebat yang sekarang ni macam goreng pisang panasss, apa lg kalau bukan Nurich Lacto-Lite..

kisahnya kali ni, beliau merupakan pengguna Premium Beautiful cum my Bizz Partner from Aslina's leg dari Ipoh, Puteri Hafiza Megat Zainuddin..Ipoh mali gitukan.. beliau ni merupakan ibu kepada sepasang anak yg comel.. anak yg sulung pun dah 12 tahun..dah jadi anak bujang punkan..

Beliau ni sebenarnya kecik comel lote jer..tapi mmg sangat menjaga penampilan dan bentuk badan. Maklumla beliau merupakan isteri kepada usahawan terkenal di Ipoh iaitu owner kepada Hijaz Sdn Bhd, antara top Interior Designer company in Malaysia.. Moh kita tgk tuannya...


Ain jadi gergasi bila berdiri sblh beliau..keke 

Last Saturday, kami berjumpa sambil sembang2 bussiness dan dia berminat nak mencuba produk Nurich Lacto-Lite selepas mengetahui kebaikan produk ni. Selain untuk kurus, produk ini juga mampu membuang toksin di dalam badan.



Alhamdulillah, hari ni beliau bgtau Ain yang bukan setakat beliau malah suaminya pun suka dengan Nurich Lactolite ni (padahal sebelum tu kemain taknak cuba..jual2 mahal gitu..kekeke)...bukan itu sahaja, selepas yakin dengan keberkesanan produk syarikat suami beliau terus minat nak pakai Waist Nipper. Nampaknya lps ni makin machola suaminya yer. Diorang berdua ni mmg awet muda sebenarnya.


So kepada anda2 kat luar sana, meh kita pakat ramai2 pakai Premium Beautiful dan minum Nurich Lacto-Lite, disamping tampil makin menawan dan anggun malah badan lebih sihat. 

"Anda sihat keluarga bahagia"

Book your Appointment today 013-981 6675 atau email norahamsan@yahoo.com









Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...