08 May 2011

"Nature Call" dengan Premium Beautiful !!!



Boleh dikatakan semua customer saya akan tanya

"Kak, nie pakai koset melekap kat badan nie susah ke kak kalau aku nak ke toilet... karang aku duduk dalam tu jer dah berjam2..."


Susah x nak buang air kalau pakai korset PB???



Saya pun masa memula pakai dah fikir... "ala nie sama ler nie macam korset aku yg lain... sure susah nak pi toilet etc, xper ler susah sket janji badan aku cun!"

Sekali uolsss.... first time pakai sebab healing prosess kan adalah masuk Toilet 4-5 kali.... senang banget!

Dan selepas survey2 dengan pemakai-pemakai semua, mereka sendiri berkataTAK!! kerana korset ini bukan seperti korset lain yang susah pakai dan susah buka. PB antara yang paling mesra pelanggan. 

Dan setelah anda memakai PB dlm tempoh 2-3 bulan, kencing anda pun dah mula mengikut jadual.  Selepas membuka PB setelah 8 jam memakai, baru anda rasa nak ke tandas, takdelah selalu nak ke tandas...

Bagi mereka yang kerap kencing: 

Dinasihatkan untuk pakai PB, kemungkinan rahim anda jatuh menindih pundi kencing anda dan menyebabkan anda kerap kencing seperti orang sarat mengandung. Ini mungkin disebabkan oleh aktiviti anda yang lasak sebelum ini..Korset ini akan angkat semula rahim anda dengan sempurna..

Anda dah bacakan... PB tak mengganggu urusan "panggilan alam" anda ehehehe malah memperbaikinya lagi ;)

Berminat untuk dapatkan set anda hari nie.... yezzerr masih dapat FREE GIFT ;)


Call 013 981 6675 
atau email norahamsan@yahoo.com











Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...