19 May 2011

Musim Orang Kawin



Seperti biasa, bila start jer cuti sekolah maka banyakla undangan untuk majlis kawin ye dakkk.  Untuk kami, warga kami Pantai timur cuti sekolah bermula 27 May 2011 - 4 June 2011

Jadi kepada bakal-bakal pengantin kat luar sana, taknak ke nampak cantik dan anggun di hari persandingan anda!!!. Kalu nak cantik, bukan setakat wajah, kalau boleh keseluruhannya...

Maklum la kan, time tu kan kita Ratu sehari, udah macam model pun ye gak.  Gambar / photo mau ler satu memory card ehehehe ate kalau shape cantik meletops, hamboiii semua dok puji.  Kenangan seumur hidup xgitu ??

Sapa taknak nampak menawan cam pengantin kat bawah ni dengan sentuhan make-up yang dramatik ditambah dengan body yang menawan disaluti pakaian yang gemilau... PERFECT !!

Pengantin Idaman Teruna

Pengantin igauan wanita

Jadi, apa tunggu lagi. Premium Beautiful dapat menjadikan anda pengantin yang paling menawan di hari persandingan anda.

Ingin tahu lebih lanjut, bole hubungi 
Nora di 013-981 6675 atau 
emailkan sebarang pertanyaan di norahamsan@yahoo.com 









Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...