26 May 2011

Melaka & N.Sembilan


Hai kawan-kawan 



Sajer jer kan intro hai gitu, xreti2 nak beri salam ye nora isk isk.  Bukan xreti kawan2 tetiba cam ceria jer kan pagi2 nak say hi kat satu alam ;)
Anyway, Assalamualaikum semua.. Apa khabar today? sihat? Best tak Hari khamis anda.


Oklah kawan-kawan, cuti sekolah pun dah dekat kan.  My doter pun esok last paper eceh budak-budak tadika pun ada exam uolss, 10 paper lagi kalah mak dier amek PMR ahahahaha


Besalah musim sekolah = musim org kawen.. so masa Labour day dah g my mother side kan, so cuti sekolah kali nie my father side plak.  Majlis kat senawang uolss.  Wah excited mak yong nie nak mkn daging salai cili api ko berangan ek makyong, sekali xder padan muka.  Majlis kawen ada ker org buat daging salai cili api ???


Uisshh uolss nie ingat org berbisnes beautiful xder life ker ?? Bisnes2 jugak tapi ikatan ukhwah persaudaraan, kekeluargaan dan persahabatan harus di jaga.  Bukan itu yg di tuntut oleh Islam uolss ???


Before to my hubby nie plak, tetiba ada tugasan di PPM, Melaka.  Owh nie memang tempat yg acapkali kitaorg pergi, kalau tanya my doter Ain.  Sure dier dah boring ekekeke tu ain, mama dier lagi ler tapi sebab nama pun jalankan tetap gagah jugak


Tapi, this trip memang i looking for la ekekeke.. ha sibuk kan tulis kat status FB mengidam nak makan takoyaki pastu my leader CDM Hanis tanya Tako Toa ker??? ahahaha memang tu pun nama dier kalau kat Jusco.  Patut kawan2 saya blurrr dgn Takoyaki, so mission this trip adalah mencari Takoyaki itew ekekeke
kalau xdapat harus mak sentaps uolsss ecececeh 


So tau la kan kenapa saya akan berada di tempat2 seperti di bawah.  Jalan-jalan jugak bisness tetap on.  Nie yg best tau pasal bisnes beautiful nie, xkira dimana sahaja kita bole berbisnes.

So kawan-kawan, saya akan berada di Everly Resort, Melaka (Jumaat, 27 May 2011) dan Senawang, Negeri Sembilan & sekitar KL (Sabtu, 28 May 2011)

so kepada yg berminat mendapatkan sentuhan magik pooooofffffff!!!! *hilanglah segala lemak* Premium Beautiful atau sajer2 nak tahu pasal my Beautiful bisness bole la 




call Nora 013-981 6675

see you there!









Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful.  We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...