29 May 2011

Kenapa Premium Beautiful ?


Cuber tanya semua wanita di luar sana, sapa xnak kekal jelita walau dah bercucu, sapa xnak sihat sejahtera walau dah bercucu jugak


Semua nak kan tapi lumrah alam setiap yg muda pasti akan tua.  Tetapi, jika kita kekal sihat walau dah tua sapa yg boleh halang.  Itu pilihan kita uolss


Setiap wanita mahu kelihatan cantik, sihat dan muda jelita sentiasa sampaiii
ada yang sanggup beli ubat itu ini,
ambil diet programme dgn clinic or slimming centre,
excersie siang malam, xcukup kat gym beli plak peralatan gym kat rumah!
Makan supplement, shake, fiber and soooo many things yg bole buatkan mereka kekal cergas, bertenaga, cantik, jelita dan muda sentiasa

Tetapi.....


Biler kita sebut jer Premium Beautiful Corset

i've received a lot of feedback yang tanya....

"betul ke corset ni boleh bagi effect dalaman...etc......."

"macam x percaya je corset ni boleh.....bla...bla..bla....."

Banyak sgt pandangan sisi yg negative pasal Premium Beautiful nie... 

SAMPAILAH MEREKA CUBA, DAN PAKAI SENDIRI DI BADAN MEREKA...

dan sure mereka akn ckp...


"eh best la corset nie, selesa lah xmacam koset XXXX yg aku beli tu.. susah la sgt nak gerak"
(nie first time try pakai, atau 10 minit pakai)


"eh macam x caya je la corset ni boleh hilangkan stretch mark..."
(nie dah pakai 2-3 minggu)

"Dear...i'm pregnant la, sebab corset tu ke haa??
sbb baru pakai 3 mths..."

"eh...sakit belakang i dah reduce la..i boleh angkat2 barang dahh...."
(nie cara-cara pakai 2 bulan)


untuk pengetahuan kawan-kawan semua

PREMIUM BEAUTIFUL BUKAN seperti korset-korset yg berlambakan di pasaran sekarang!

yup...dia di rekabentuk dengan menggunakan teknologi dari US, GERMANY, JAPAN & TAIWAN 



.

Rekabentuk istimewanya adalah untuk memberi setiap wanita 70% FAEDAH KESIHATAN


DAN anda juga akan mendapat FAEDAH TAMBAHAN iaitu Premium Beautiful bukan sahaja memperbaiki kesihatan anda, tetapi juga membantu anda mengekalkan bentuk badan yang langsing disamping dapat mengurangkan lemak-lemak tepu spare tyre dan mengembalikan bentuk badan anda yg normal dengan pengunaan yg consisten iaitu 8 jam sehari sekurang-kurangnya dan hendaklah dipakai setiap hari ;)


Bagi yg dalam pantang owh i looking for this Insyaallah, pemakaian Premum Beautiful akan mengurangkan kenangan pahit semasa berpantang ekekekeke yer ler sapa ckp xpahit, udahler sakit beranak, pastu kena pakai bengkung yg ikat2 and lilit2 ekekeke.. sakit uolss saya dah merasa semua bengkung yg dikatakan moden tu!  


Tapi dulu xmerungut la sebab i have to pakai utk men"shaping"kan blk bentuk badan... and bear in mind jugak Premium Beautiful boleh memperbaiki kesihatan dalaman kita semasa dalam pantang!

Premium Beautiful is TOTALLY DIFFERENT...

ianya bukan sekadar korset biasa dan semua wanita harus mencuba tau!

ramai yang pakai corset just for the sake untuk dapat figure yang cantik....

to HIDE ALL THOSE FAT AND FLABBINESS....



tapi ada yang tak selesa...

pakai..badan cantik..tapi tak selesa..sakit and etc....
.


OK, utk yg xtau meh saya share my experience..


Premium Beautiful sgt sgtlah selesa, ko leh berlari, ko leh solat, ko leh kejor anak, ko leh kemas rumah hatta ko leh bersenam di gym tanpa masalah!

SELESA...CANTIK...SIHAT...

itu yg kita nak


Pelaburan yang sangat Bijak untuk wanita yang bijak, active dan anggun seperti anda


Hanya sekali seumur hidup !!


owh DONT' Forget, Premium Beautiful ada LIFETIME WARRANTY !


Saya gembira untk berkongsi pengalaman bersama anda..


Mari call saya, Nora 013-981 6675
atau email norahamsan@yahoo.com



Kerana diri anda begitu berharga !!










Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...