27 April 2011

Ujikaji hari nie...



ha nak tahu aper yg saya buat ujikaji arinie....


saya telah berjaya membuktikan Premium Beautiful boleh kering dalam masa 3 jam sahaja... yes you hear me kan 3 jam sahaja...


beriter gembira nie untuk orang-orang yg peluper macam saya ahahahaha


ceriternyer camnie uolss... cam biasa ler saya nie lepas maghrib baru lah rendam PB dlm baldi air + PB wash... sebenoyer xyah rendam pun xper... tapi saya kan suker buat ujikaji...


yer ler... suker tgk air rendaman PB tu jadi calour aper?  jernih ke ? hitam ke? kelabu asap ker?


eh untuk maklumat... PB nie xluntur tau tapi... warna air tu adalah indicator toksin kita dikeluarkan hari itu... macam fungsi "kinohimitsu".. paham yer uolss


dalam nak buat ujikaji leh terluper uolss... maklum anak ramai sgt ahahahaha... udahler ketiduran awal malam semalam... terjaga pukul 4 pagi... boleh teringat PB yg belum bersidai...


ha aper lagi kelam kabut ler basuh... takut xkering nie... hilang ler cinta hati saya esok ehehehe


ok sesiapa yg pernah berlaku cam saya jangan panik...


1.  Basuh PB anda seperti biasa (pakai tgn tau... jgn pandai2 masuk dlm washing machine)
2.  Bilas dengan air yg banyak sehingga hilang sabun
3.  Keringkan dengan tuala sehingga benar-benar kering... means PB anda hanya dalam keadaan lembab shj... (ha nie pun jgn pandai2 g spin dalm mesin basuh)
4.  Gantung PB anda seperti biasa... pakai hanger
5.  Buka kipas full blast....
6.  sekarang hanya tunggu dalam masa 3 jam confirm kering...


Selamat mencuba...


eh eh xyah nak cuber... jadi rajin sket basuh PB awal2 pastu letak dlm reminder utk jemur etc xyah kelam kabut ahahahaha


yg penting JANGAN DI BASUH MESIN + JANGAN DI KERING DLM MESIN BASUH + JANGAN DI SETERIKA  




Note : 


Kes nie berlaku jugak one pada of my customer nie siap terendam lagi 8 jam.... lagi advance customer ai nie tau... ok nama dirahsiakan atas faktor keselamatan... siap boleh pakai 8 jam... rendam pun 8 jam... ai bgtau suh dier guna formula menjemuran di atas and she said works wonderly... so sekarang my turn ahahahaha... tenguk nak jemur PB pun ada formula uolss ehehehe




ha nak tahu lebih terperinci leh call talian hayat saya 013 981 6675

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...