07 April 2011

Aper Kata Tuan Tanah

Suker kan... nak citer pasal testimoni tuan tanah la pulak...


dok citer pasal pakai PB leh sihat... yg tuan tanah nie pakai tak?


isk mestilah pakai.... ate kalau xpakai xkan la teman nak citer kebaikannyer.... sebab prinsip saya adalah "dah try baru citer"... so kalau xsedap confirm Nora cakap xsedap... kalau xbest xder effect aper barang nak citer...


ok, kita bermula dgn KENAPA ???


Kenapa ko pakai Nora Premium Beautiful nie...  ko sakit ke? ko gemuk ke? tak ke mahal beno... mampu ke ekau?


Banyak ek tanya meh jawab sekali...


1. Pasal sakit...

Gambar Ehsan En Google

Back Pain

Dulu xder... tapi sejak-sejak umur dah masuk Classic 3 ;)... terus rasa back pain... nak kata buat epidural masa bersalin... memang tak lah sebab Ain & Rayyan adalah bersalin normal without epidural... sampai dpt MC berminggu-minggu... wehh ingat best MC ???... sakit tu... tapi Dr just diagnosis Muscle injury... tapi masuk kali ke-3 back pain... ha terus nak kena MRI... suspected slip disk la plak...

yer la kerja dok hadap PC... mana taknyer kan... so lepas pakai Premium Beautiful, alhamdulillah.. back pain dah berkurangan... yer la kita baru beberapa minggu pakai kan... tapi kalau lah camni kan insyaallah saya yakin beberapa tahun lagi hilanglah back pain nie...

kalau nak ikut Kos kena MRI + fisioterapi... yer kawan-kawan ingat dapat MC jer.. siap fisioterapi okeh... setiap kali fisioterapi confirm RM200... cuba bayangkan if tetiap bulan kena... xker hujung-hujung tahun... sama nilai dgn Premium Beautiful...

Fisioterapi leh buat sendiri??? yer la memag bole buat tapii rajin ke ko buat tetiap hari... cam saya memang la jenis xsakit memang xbuat la... Kalau Pakai Premium Beautiful.... ha sarung jer... automatik dah support tulang belakang... kan senang...


Resdung


Gambar ehsan En Google

ha ni lagi satu penyakit.... penyakit lama dah sejak zaman belajar kat U rasanyer.... tapi dier punyer bersin... makan seafood bersin... makan belacan bersin... sejuk bersin... berhabuk sket bersin... memang sensitif la...

lepas tu kalau bersin jer xper... nie siap berhingus bagai.... sampai lanampak matahari baru la ilang sket... sket jerk... sampai jumper Dr... suggest buat operate... owh mak tak nak kak non oiii... kalau operate jadi mancung nak lah... nie operate lom 100 % jadi baik... silap2 berulang lagi... jgn harap... karang berlobang cam pak cik bawah nie... sapa nak jawab... ko nak jawab...

gambar ehsan En google

tapiiii... alhamdulillah Selepas pakai Premium Beautiful... xselsama uolll... gembira mak... bole makan belacan sesuker hati... tapi kalau ko overdose sampai satu buku belacan ko telan... resdung la balik.... tapi at least xder la saya berhingus semacam tetiap hari...

kiranyer xder la berkira-kira time nak makan

Seafood
Gambar ehsan En Google

Sambal Belacan
Gambar Ehsan En Google

Cencaluk
Gambar Ehsan En Google

Kerang Bakar
Gambar Ehsan En Google

Ikan Bakar
 Gambar Ehsan En Google

haaa kannn.... sedap kan kan... tapi kalau dok hacum hacum ada berani nak try ???

Ha cukup lah citer pasal 2 penyakit nie dulu.... nanti kita continue lagi yerk...

last sekali semua org cakap... mahal la... yer la memang mahal sebab Premium Beautiful fungsinya 70% utk kesihatan dik non oiii... lagi 30% utk mengembalikan kecantikan dan keanggunan tuan punyer badan... ha kan dengan pakej lagi...

nie baru testimoni tuan tanah... ha Alhamdulillah kurang dah 2 penyakit... dari nak bertunggu tangga kat hospital lagi mahal kan... bak kata org "Cegah Sebelum Parah"... "Ingat sebelum Kena"... yang penting kita usaha dulu kan... bukan bertawakal dulu baru usaha...

Ha nak tau lebih lanjut macamana cara nak dapatkan Premium Beautiful dengan cara yang mampu milik atau nak demo, tgk best tak Premium Beautiful nie....

Do contact me at 013-981 6675 
atau kalau malu beno nak cakap meh email at norahamsan@yahoo.com


ha jgn malu-malu uoll... kang melepas FREE GIFT... yer dapat free gift tau... 


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. Camner org Johor leh cakap Perak pulak ni?? Kekeke.. tapi betul, Ain pn ada back pain.. kalu tak pakai PB..mmg ngilu kalu jalan lelama..skang no more..hehe..

    Yg resdung tu husband Ain punya testimoni.. Dulu sblm pakai PB mesti pagi2 asyik dok bersin.. skang no more..hehehe..

    Mmgla rugi sapa yg tak dapatkan satu set utk memasing..

    ReplyDelete
  2. Ain kata satu Malaysia kan... semua bahasa kita sebat... cuma kena belajar cakap mandarin and tamil la nie ehehehe..

    tu la alhamdulillah semua tu beransur kurang... Insyallah few months ahead ilang lah kalau consistent pakai kan ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...