29 April 2011

Slip Disc Or Back Pain

Dah lama tak cerita testimoni sendiri selepas pakai Premium Beautiful kan? 


Selain dapat menguruskan, mengurangkan ukur lilit perut, peha dan membentuk badan saya, Premium Beautiful juga dapat menghilangkan sakit pinggang yang saya tanggung.

Back Pain!!

Actually dah lama saya alami sakit pinggang ni semenjak dari zaman anak dara. Nak kata terjatuh terduduk... mungkin ada sekali dua... tapi bulan 10 tahun lepas adalah kemuncak di mana saya xboleh langsung angkat kaki utk berjalan....


masa tu pinggang macam di "twist" nak duduk xboleh, nak diri tegak xkena... nak baring apatah lagi... mmg pinggang saya rasa sakit dan mcm nak patah!!

Sakit pinggang saya akan datang once in 2 months... jadi biler bulan 12 & bulan 2 saya dah prepare ubat tahan sakit... sapa tahan dok telan ubat jer kan... so biler nak masuk jer bulan 4 saya terus la beli Premium Beautiful...


Tapi siapa sangka, dengan niat utk mengurangkan sakit belakang... tapi dapat satu package terus.. dapat iaitu kurus + free from back pain.... pelik kan memula kurus bukanlah main target saya utk dapatkan PB nie... tapi more kepada nak sembuhkan sakit pinggang yang dah selalu jer dtg siap bole estimate biler kena...

Slipped Disc!!

Mengikut kajian, ramai golongan professional hari ini lebih berisiko untuk mendapat "Slipped Disc", ianya adalah berpunca dari cara kerja kita yang terpaksa duduk lebih dari 8 jam sehari dan menggalas bag notebook ke tempat kerja

Duduk lbh dari 8 jam sehari!!


Backpack yg lagi besar dari saiz badan..

Tima kasih Premium Beautiful, jasamu ku kenang..

Premium Beautiful complete set!!

Eh, tapi lelaki2 kat luar sana jgn keliru pulak, PB set ni bkn utk perempuan jer, utk lelaki pun boleh, tapi pakai bengkung jerla..hehe


So, anda2 kat luar sana mmg patut dapatkan satu untuk memasing yer...

Do contact me.. 013-982 6675 or email me norahamsan@yahoo.com









Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...