30 April 2011

Segamat - Muar - Mersing - Rompin - Kuantan





Hi kawan-kawan...


Tak abih lelah berjalan ke Pesta Buku (heiii memang best la... rasa kalau saya dok area lembah klang mau tetipa hari pie... syorgaaa tau ehehehe... so will be back next year babeh)


So this week travel all around Johor...


So bermula 29 April - 30 April - 1 May saya akan berada sekitar Segamat - Muar - Mersing...


Purposes travel nie utk meraikan kehadiran sepupu baru kami... sepupu saya kawen daaaa.  Family occasion la kan... sekali bercuti-cuti & gathering Hamsan's Family ;)


Tapiii, if uollss berkenan nak tahu pasal Premium Beautiful (Korset yg mewah dan ada majik) thinggg!!! bole kuruskan badan within 5 minutes.. ha meh booking your appointment... bole la saya schedule masa saya ok ;)


ehh no worry... saya tahu ramai yg takut, yer ler try try tapi xnak beli nanti Nora marah... ish silap tu... saya ok jer... sure xmarah punyer... suka lagi ada atleast uolss dah tau aper itu Premium Beautiful & fungsi-fungsi dier... tu yg penting tau... nak beli or tidak terpulang pada anda semua... 


Dan kepada sesiapa yang nak tahu aper bisness yang saya tgh usahakan sekarang pun boleh calling2 wokeh... no worry semua panggilan akan dilayan ;)


Sharing is caring and loving ;)


so aper tunggu lagi...




call saya 013-981 6675 
atau leh 
email saya norahamsan@yahoo.com












Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...