04 May 2011

Premium Beautiful yg Magik ! ~ Part 1



Kenapa saya cakap Magik... Premium Beautiful nie ada sihir kaaa ??? Macam Harry Potter kaa??? BIG NO !

Kalau anda nak tahu dengan hanya tersarungnyer Premium Beautiful di badan anda... anda akan dapat

PEMBENTUKAN BADAN SERTA MERTA

Ok, tu baru 5 minutes pakai... imagine kalau anda pakai selama 5 tahun? 15 tahun?

ha cemana... tak ke body anda jadi cam gini ?


Sebenarnyer, ramai yang hanya tahu kesan jangkamasa panjang sahaja (kesan untuk kurus, kesan untuk memperbaiki taraf kesihatan etc), tapi ramai yang tak tahu PB ni sebenarnya berkesan serta merta ke atas badan pemakai sebab pemakaian PB ni sebenarnya mengemaskan badan anda.

Jadi bayangkan... segala yg terlebih-lebih kat badan kita nie berjaya di kemaskan oleh Premium Beautiful !!

Ok, meh kita review secara ringkas mengenai Premium beautifull ;

ada plak yg cakap;

"Kak berapa banyak kali ko nak review PB nie kak... dulu kan ko dah letak...
ala dik xkisah ler letak banyak-banyak sebab akak tahu ada readers akak nie bz la sangat xdan nak selak2 pages before kan... so akak nak senangkan kerja ko dik !"


  • Memberi kesan serta merta dengan selamat tanpa perlu ambil ubat, melakukan pembedahan atau senaman.
  • Diperbuat daripada fabrik akwatek dan akwadyne yang menyerap / sebati dgn air.  Jadi kadar penyerapan peluh dan peredaran udara adalah baik dan selesa.
  • Direka secara saintifik untuk mendakap, mengurut dan membentuk badan ada ke potongan badan yang diidamkan.
  • Halus dan selesa pada kulit anda.
  • Fabrik yang nyaman & selesa.
  • Ditenun dan disulam dengan Far Infra Ray (FIR).
  • Diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat dan Quebec chiropractic Association.  Premium Beautiful consist of 7 memory wires that helps to support your back bone.
pastu ada lak yg tanya...


"kak aper kebenda Chiropractic associate nie kak oii??"
ok dik, nie akak tolong cari maksud dier dlm wikipedia wokeh...



Kiropraktik ialah disiplin dan profesion penjagaan kesihatan yang menekankan menekankan diagnosis, rawatan, dan pencegahan gangguan mekanik pada sistem muskuloskeletal, khususnyatulang belakang, atas hipotesis bahawa gangguan itu akan menjejaskan kesihatan umum menerusisistem saraf.[1] Ia umumnya dikategorikan sebagai perubatan pelengkap dan alternatif (CAM),[2]suatu penyifatan yang ditolak oleh banyak pakar kiropraktik.[3] Walaupun pakar kiropraktik mempunyai banyak sifat pembekal rawatan asas, mereka mempunyai lebih banyak sifat bidang perubatan seperti bidang pergigian dan podiatri.[4] Teknik rawatan kiropraktik utama melibatkanterapi insani, termasuk pemanipulasian tulang belakangsendi, dan tisu lembut. Rawatan juga termasuk senaman serta kaunseling kesihatan dan gaya hidup.[5] Kiropraktik tradisional menganggap bahawa subluksasi ruas tulang belakang atau disfungsi sendi tulang belakang akan mengganggu fungsi tubuh dan kecerdasan semula jadi,[6] suatu anggapan vitalistik yang mengakibatkan ejekan daripada sains dan perubatan aliran utama.[7]
D.D. Palmer mengasaskan kiropraktik pada 1890-an lalu anaknya, B.J. Palmer, membantu memperluaskannya pada awal abad ke-20.[8] Bidang kiropraktik kini mempunyai dua aliran utama:
Bidang kiropraktik kini sudah mantap di Amerika SyarikatKanada, serta Australia [10] dan merupakan profesion kesihatan yang ketiga terbesar, didahului hanya oleh bidang perubatan dan bidang pergigian.[11] Kebanyakan orang yang mencari rawatan kiropraktik berbuat demikian bagi merawat sakit belakang bawah.[12]



Ok, kesimpulanya adalah Chiropractic tu adalah Sistem Rawatan Perubatan Alternative untuk pesakit tulang belakang... kiranyer macam rawatan akupunktur, Ayurveda, Berbekam, Herbalisme, Homeopati, Rawatan Terapi cahaya etc... itu semua adalah rawatan alternative yg terbukti...


What is the POSITIVE effects of wearing PB:
  • Menolong mengecilkan lengan



  • Boleh menolong mengecilkan 'lump' di payudara


  • Boleh menolong untuk menegangkan payudara


  • Mengurangkan Strecth Mark


Nak tahu lagi dan lagi...


meh call 013-981 6675 atau 
email norahamsan@yahoo.com








Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best.

2 comments:

  1. salam noya,

    menguatkan lagi semangat aku as your future customer :)

    ReplyDelete
  2. Salam Yatie...

    Alhamdulillah ehehehe keep coming tau... banyak lagi info nak share..

    Sharring is caring , loving ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...