23 April 2011

Premium Beautiful ??? ish mahalll tuuu !!! tapiiiii.....



Ramai yang bagi feedback, biler Nora promote Premium Beautiful.. 
"Harga PB terlalu mahal untuk satu corset..."
Saya akui mmg agak mahal bagi yang berpendapatan macam Saya & ada macam-macam tanggungan...

Tapi kalau nak dibuat perbandingan dengan kaedah2 kurus lain yang ada kat pasaran, mmg takkan boleh challenge kesan pemakaian dan harga pada set PB ni...
dan yang lagi penting, sebenarnya PB bukanla hanya agen menguruskan badan shj... 
malah lebih penting agen kesihatan badan..percayala...Ingat..konsep Premium Beautiful adalah 70% kesihatan, dan 30% kecantikan..



1. Kaedah paling famous skang ni...minuman kesihatan seperti
j*u*s*ma*te, h*er*ba*life, segala f*i*b*e*r, segala jenis jus buah-buahan dan segala2 ramuan kat market.. Mmg diakui, ada yang berkesan.. tapi ianya bukanla untuk jangka masa yang lama..dlm erti kata lain, kalu tak continue consume utk 3-4 month, silap2 boleh gain balik weight...dari segi kewangan pulak.. satu kotak bukan murah2 yer.. mau cecah RM150-RM300 sekotak.. bayangkan kalu kene beli 2 kotak sebulan selama 3-6 bulan.. tak ke mencecah harga ribuan jugak? 
total cost RM1,800 (untuk 6 bulan)

2. Kaedah S*lim*ming2 Center ni.. mmg diakui berkesan..dengan syarat kene tanggung sakit perit proses rawatan dan kene ikut diet yang giler2..nasik segala ni...big no..no..no yer.. harga??? Harga permulaan mmg murah..leh cecah RM600-RM1000 jer....lps tu kene enroll lagi prosess lain..shapingla, sedut lemakla... total2 segala lebih mahal dari harga PB...tak percaya cubala drop by kat mana2 slimming center. Total cost= RM4-10K

3. Kaedah paling murah.. senaman...oklah saya nak tanya..baper ramaikah dikalangan wanita-wanita berkerjaya dan ada family dan anak2 kat umah yang bersenam 2 kali dlm 1 minggu..Saya leh kata la kan kat sini..most of us pompuan yg berkerjaya ni.. hanya bersenam dengan buat kerja rumah dan jaga anak jer... itu dah cukup penat..tapi tak kurus2 jugakan...


Yang jadi Fulltime Housewife lagi ler... non stop kan buat kerja rumah... pastu kelam kabut nak ambil -hantar anak ke sekolah lagiler... sempat ke nak selit-selit program senaman ??? 

Jadi janganla berkira dengan duit sebanyak RM2000/set dan hanya perlu dibeli sekali seumur hidup.  Premium Beautiful ada lifetime warranty. 
Kalau rasa dah kurus, dan nak culas pakai pun no hal... tapi kalu terus pakai lagi bagus.. kalau mengandung pulak... stop kejap..lepas bersalin terus pakai.. takyah nak pakai2 bengkung lagi... badan pun rasa sedap jer...

Dan yang lagi memudahkan kita.. skang ni ada macam2 kaedah untuk beli set PB ni..
* kalu tak mampu nak bayar cash...leh pakai CC dgn 0%.. 
*kalu takder CC...leh bayar bulan2 jugak...tapi bayar kat bank... pakai RHB Easy Installment... senang jer..takyah g bank bawak segala slip gaji or EA form... bawak IC jer.. terus dapat duit dan dapat set beli idaman hati... betul tak?

Kalu nak tahu lebih lanjut.. meh jumpa saya.. saya buleh tolong semua yang kat luar sana.. dapatkan set PB tanpa perlu sakit2 kepala dan yang pasti... dari set PB yang asli punya...

Do call me... 013 981 6675.
email norahamsan@yahoo.com













Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...