17 April 2011

Pakai Premium Beautiful.. bole ke nak pump susu??

Laaa bole laa sgt... kacang jer org cakap ;).. xyah buka long bra semua bagai...

Cara dier sama jer cam kita nak breastfeed anak kita... ok... nie bg tunjuk gamber yerk... so lagi senang nak paham... 

Untuk rekod, ramai breastfeeding mum yang pakai Premium Beautiful and pump susu jugak... and ramai jugak yg cakap pakai Premium Beautiful susu bertambah banyak ;)

Ok nie adalah step2 macamana nak pumping ok ;)..


1. Memula, longgarkan tali Long Bra.  kemudian rendahkan kedudukan cup pada Long Bra sehingga nampak lah payu dara dan sekarang anda sudah bersedia untuk mulakan sesi pumping ye ibu-ibu...



2. OK, jika anda pengguna Medela "Freestyle", adakan cangkuk yang diberikan oleh Medela.  Cangkukkan "Hook A" Breast Pump pada tali Long Bra (ala yg part adjuster tali Long Bra tu kan).
Lepas tu ada satu lagi hook, let say "Hook B" yang nak kena pasang tu kan bole jer lekatkan kat waist nipper... and wallah ready to pumping..


3. Oh jgn plak cakap ibu-ibu yang pakai manual xboleh nak pump susu... boleh la sgt2... sama jer cara.. cuma if gaya bebas = Freestyle xyah pegang pump...
cam ibu-ibu yang pakai manual tu pegang jer la pump tu macam biasa... senang kan :)

Insyaallah dengan teknik yang betul bole sajer... dgn Premium Beautiful Insyaallah tidak akan menjejaskan pengeluaran susu anda serta menjejaskan kualiti hidup anda... makin bertambah ada... insyaallah..

ok, kalau nak tahu lebih lanjut... do contact me ok!

Call / SMS : 013 981 6675
Email : norahamsan@yahoo.com











Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...