13 April 2011

Our Top Leader




Kalau nak tahu...inilah our Top Leader..CDM HANIS HAIZI
..
Sape percaya, dalam usia semuda ini, muda tau Hanis nie ... umur dier baru 26++, mampu meraih income sebanyak RM200k sebulan...
Tak percaya?

Bak kata pepatah melayu...

“kalau nak seribu daya…kalau tak nak seribu dalih”
“Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan”

Ni pulak Leader saya...ain @noraini ismail

 Diaorg berdua ni lah yang banyak memberi bimbingan kepada saya yg baru je join business ni 3 minggu yang lalu..

Diaorg berdua ni memang sangat komitted and tak kedekut ilmu... saya tanya yg remeh-remeh pun dilayan ehehehehe.... saya bersyukur sbb join the right group...they always be there to help me...

Insyaallah... satu hari nanti saya boleh jadi seperti mereka...


Anda ingin menjadi seperti mereka ? marilah kita keluar dari "Zon Keselesaan kita".. bersama-sama menyahut cabaran... bersedia utk mencabar diri anda...

xcuba xtahu kan.... 

nak tahu macamana ? hubungi saya

Nora 013-981 6675
Email norahamsan@yahoo.com










Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. Thanks Nora.. Ain yakin Nora pun akan jadi macam KAMI..Believe in yourself DEAR...

    ReplyDelete
  2. Welcome and Thanks to you too Ain... Insyaallah, Nora akn lakukan sehabis baik. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...