06 April 2011

Mahal ke PB compare to....

Biler cakap pasal Premium Beautiful corset....

Orang pun akan tanya....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Apa yg special sangat PB ni berbanding corset lain ?

Bagus sangat ke PB sampai mahal beribu riban?

Naper PB lbh 70% kpd kesihatan ?

Naper PB mahal sangat ?

Corset lain tu tak bagus cam PB ker?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tahukah anda2 kat luar sana tu kenapa corset Premium Beautiful ni sooooo SPECIAL dan agak PRICEY??

Premium Beautiful


Rahsianya adalah...
*
*
*
*
*
*
*
Sebenarnya, corset Premium Beautiful terdiri daripada 35 lapisan benang Akwatek & Akwadyne yang disulam dengan batu kristal yang lebih dikenali sebagai BATU TOURMALINE

Mcm mana rupa batu Tourmaline ni?



Pic google



Batu Tourmaline ini adalah sumber semulajadi yang menghasilkan F.I.R (Far Infra Red Rays).  Antara kebaikan FIR ini adalah:-
  • Mengaktifkan Metabolisma badan
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Detoksifikasi badan
  • Membantu membakar lemak
  • Membantu membersihkan hati dan ginjal
  • Membantu mengatasi masalah susah untuk tidor
  • Menyekatakan tona kulit
  • Membunuh sel-sel tak normal dalam badan (punca kanser)



So, dah terjawabla macam mana technology FIR ni diguna pakai dlm penghasilan Corset Premium Beautiful ni kan..

Gambar Ehsan : En. Google


Kalau kat Slimming Centre... kita pakai la suit cam angkasawan nie kan.... untuk mendapatkan kebaikan FIR dan dengan xleh buat aper2 selain menunggu sehingga habis sessi..... cuba plak anda bayangkan corset yg membalut badan anda nie memang ada FIR... so anda dapat FIR nie 8 jam (atleast lingkungan masa anda pakai PB nie kan).... 

 tapi dengan PB, bukan sahaja anda mendapat kebaikan FIR tapi kerja harian anda juga tak terganggu.... malah anda boleh saja bersukan...

Cuba kita2 semua bayangkan, badan kita dibaluti oleh batu-batu kristal yang mewah ni..tak ke kita patut rasa bangga dan istimewa. Sebab tu corset ni digelar 
"The Luxuriest Corset in Malaysia"..

Taknak ker dapatkan satu set untuk diri-sendiri. Intan berlian kita bole beli untuk kecantikan luaran, takkan tak nak laburkan sikit duit utk cantikkan dalaman kita pulak. Diri sendiri makin cantik semestinya En suami makin sayang. 


Berminat? Sila hubungi kami: 013-981 6675
 
atau email norahamsan@yahoo.com

Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...