11 April 2011

Kenapa Perlu Miliki Premium Beautiful ??

 Anda memang perlu pakai Premium Beautiful (PB) sekiranya anda  mempunyai masalah2 berikut: 
   
1) Mengalami masalah kegemukan...terlebih lemak ckit kat mane2..dah puas berusaha camner nak turunkan berat badan tu...(FIR yg ade dlm PB ni boleh membakar 900 kalori dlm mase 1 jam..so sure boleh bakar lemak2 yg terlebih tu)


2) Inginkan cahaya mata tapi sampai sekarang masih belum mampu memilikinya..(FIR dlm PB ni bertindak untuk mengangkat dan membetulkan kedudukan rahim kita..ini akan memudahkan untuk conceive dan tambah kesuburan)

3) Tiap-tiap bulan mesti mengalami 'period pain' yg teruk...memang xselesa langsung..kadang2 sampai terpaksa ambik MC..(FIR dlm PB ni akan melancarkan peredaran darah kita dan menstabilkan hormon dlm badan..so no more period pain..)

4. Ade masalah perut buncit yang ketara..kadang2 org yg kurus pun ade perut buncit...(FIR dlm PB ni akan membakar lemak lebihan kat perut buncit tu...so perut akan kempis semula)

5) Mengalami sakit belakang..selalunya bagi mereka yg sangat kurus atau wanita yg baru je lepas melahirkan anak secara ceaser.. tapi kes saya... xkurus, xceaser tapi mesti sebab keje dok hadap PC 8 jam selama 5 hari bekerja... (7 tetulang pada PB akan membetulkan semula postur badan kita..no more back pain)

6) Selalu kena migrain yg kronik...(FIR dlm PB ni akan menstabilkan hormon, melancarkan peredaran darah dan membuang toksin dlm badan kita..no more migrain)

7) Malu dengan masalah selulit pada peha...(FIR dlm PB akan membakar lemak2 lebihan pada peha..no more selulit)

8) Ade masalah nak bernafas atau mengidap asma..(Rekabentuk Long Bra PB adalah tidak menekan paru2..bra biasa menekan paru2..so dgn gune PB, pernafasan lebih lancar..)

9) Mengidap penyakit batu karang atau kencing xpuas..(FIR dlm PB akan mencairkan batu karang dan ianya akan keluar melalui air kencing)

10) Takut kena breast or servik cancer...cegah sebelum kena...sbb kalau dah kena memang sure merana... (FIR dlm PB akan mencegah pembiakan sel2 kanser dlm badan..so boleh elak kanser. Bagi pengidap kanser, FIR akan mencegah pembiakan sel2 kanser baru dan memusnahkan sel2 kanser yg ade dlm bdn)

Jom kita sama2 atasi masalah2 kat atas ni...dan yg paling penting cegah sebelum terkena canser..breast and cervix canser adalah PEMBUNUH utama wanita pada hari ini....takut kan...

So ape tunggu lagi...memang berbaloi kan beli PB ni kalau dibandingkan dengan semua kebaikan yg akan kita perolehi hanya dengan memakainya..

Dapatkan PB set anda hari ini juga.  

 FREE GIFT pada 10 org / set yang terawal :) 

Hubungi saya sekarang untuk keterangan lanjut : 

atau
Call saya : 013-981 6675











Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...