25 April 2011

Kawan Baik Premium Beautiful....



Ari nie nak citer plak pasal kawan baik Premium Beautiful.... ha cuber teka ????


nie ha.... Cik Lactolite yer kawan-kawan semua...

Kenapa Kawan baik... sebab selain Pemakaian Premium Beautiful (minimum 8 jam sehari) dengan pengambilan lactolite secara konsisten iaitu 1 sacket sehari (satu bulan pakai 1 box jer tau).. 

Insyaallah bagi yg berat badan berlebihan tu ia membantu dalam proses menurunkan berat badan.  Tapi jangan risau Lactolite bukan julap tau... anda xkan cirit birit...

moh kita tengok aper fungsi Lactolite nie....


ok, camnie lah rupa lactolite tu yer kawan-kawan...



 

sedikit info about Nurich Lacto-Lite
 
** NURICH LACTO-LITE adalah yogurt kultur hidup (Gabungan bakteria baik) & inulin (sejenis fiber yang membantu pertumbuhan bakteria di dalam badan), menggabungkan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman

** NURICH LACTO-LITE sinbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik yang akan meningkatkan lagi keberkesanan probiotik.

** NURICH LACTO-LITE tidak menyebabkan kekejangan perut mahu pun cirit birit.



** NURICH LACTO-LITE tidak akan menyebabkan berat badan anda naik berganda-ganda biler anda menghentikan pengambilannya.


Bagaimana NURICH LACTO-LITE dapat membantu anda? 


** Menyingkirkan toksin badan
** Menggalakkan metabolism
** Mengurangkan berat badan
** Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
** Membantu dalam penghadaman
** Membantu melegakan sembelit
** Membantu sintesis vitamin

Pengambilan :

** Bancuh 1 sacket Lactolite dan bancuh dengan air sejuk. Boleh juga di campur jus buah-buahan. 
** Untuk keberkesanan penyahtoksikan terbaik, dinasihatkan minum air masak sekurang-kurangnya 1 liter atau lebih. 


Harga : RM158 per box (25 sacket)

ada pulak yang cakap...  Kata PB dah cost saving nak kurus etc... xyah dah amek makanan tambahan yg lain... tetiba kena amek Lactolite ???
wokeh uolls, memang PB adalah cara terbaik utk mendapatkan berat ideal & Bentuk badan idaman disamping kesan kesihatan yang baik utk diri kita wanita... 

Tapi bg kes orang yg kurus, berat xlebih dr BMI Normal, nak dapatkan bentuk badan sahaja atau nak perbaiki taraf kesihatan... Pemakaian PB sudah mencukupi...
 

Tapi macamana dengan org yg BMI lebih dari normal (kes saya sebab BMI saya dah menghampiri obes) ... atau mengalami masalah sembelit (yours truly jugak ehehehe), atau yang dah kurus... tapi still xsabar nak kurangkan lemak-lemak pada bahagian tertentu (nie pun kes saya ek ehehehe)... maka pengambilan Lactolite membantu uolss.... macam fungsi yg dinyatakan di atas....


Ada lak yg tanya.... tapi kak kena ke minum sampai biler-biler... udah PB mahai... pastu kena bergantung dgn Lactolite plak...
Dik non semua... xperlu sebenonyer... once u rasa dah dapat berat ideal uolss... atau dah dpt aper yg di hajati ehehehe... continue pakai PB uolss sajork wokeh... 

Tapi kalau uolss nak sambung amek Lactolite lagi bagus sebab dier membantu penghadaman tapiii kalau xpun xper.... jgn risau badan u xkan naik berkali ganda.. sebab... PB kan ada.... ha pueh hati ehehehehe


and satu lagi... Lactolite xmacam segala produk fiber kat pasaran... means dier xmengenyangkan uolss wokeh... jadi nikmat menghadap makanan Malaysia yg mewah nie xkan terhapus ehehehehe....


kak... ko cakap makan leh cam biasa... camner plak leh kurus... aku makan ni cam bela hantu raya....
haiii dik non... baca tak fungsi Lactolite kat atas... ha fungsi dier membantu penghadaman, meningkatkan metabolisma darah and membantu sintesis vitamin... maka once u amek lactolite, 3 serangkai kat atas menjalankan pekerjaannyer...maka peluang utk lemak2 berkumpui dalam badan hangpa adalah nipis yer dik non.. sebab tu hangpa kuruih nooo


tapi kalau ko dah pakai PB camner ko nak makan cam bela hantu raya dik... confirm hantu raya malu kat hang dik ehehehehe



Kak aku nie susukan anak la kak... karang amek lactolite anak aku cemana ? ada efek tak kak ?
Dik, akak nie pun susukan anak dik... Setakat hari nie dah sekotak habis alhamdulillah anak akak xder aper2... yg best tu tetiap hari mesti poo poo...


Kata org kesan kat satu sama lain berbeza yer dok tapi Insyaallah xder efek kat anak hang... sebab lactolite tu kesan utama utk ibu... menolong penghadaman ibu etc...


Tapi katakan ko amek lactolite rinie anak ko berak 3-4 kali sehari... ha esok ko stop sehari... lusa ko amek lagi... ko buat lagu tu dik... sampai la baby ko boleh terima dik... kalau baby ko berak-berak jugak dik walau ko amek selang sehari... ko stop dulu dik 1 week... minggu depan amek lagi... 


kalau dah sebulan ko amek baby ko still cirit birit... ko xyah amek lactolite la dik... ko pakai PB and ko breastfeed baby ko full tau dik... ha confirm berat badan ko turun dgn gemilang dik... sebab susukan anak pun membakar kalori tau dik... so ngam ngam soi dgn ko pakai PB... ha PB nie kan ritu akak dah citer... leh menambahkan susu badan... jgn risau yer dik... 


Tapi sepengetahuan akak dik... jarang baby berak aka cirit birit biler mak amek Lactolite... jamu yer... tapi as precaution ko buat cam akak citer kat atas tu yer dik...




Nanti saya buat testimoni saya dgn lactolite wokeh, today citer pasal Lactolite jerk!


Berminat ngan PB or Lacto-Lite?

Call me 013-981 6675
Email me norahamsan@yahoo.com








Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...