15 April 2011

F.I.R & Premium Beautiful = Best Friend Forever!

Ok, Meh kita citer pasal keunikan Premium Beautiful...

Fabrik Premium Beautiful nie dibuat dari aper? tebal jer semacam...

Fabrik Premium Beautiful di buat hasil Gabungan Fabrik AKWATEK, AWKADYE dan FIR. Semua tu ada dlm set Premium Beautiful..




Kenali Cahaya Infra Red


Bagaimana FIR nie berfungsi ?
* FIR menembusi kulit
     - Menghasilkan tindakan resonan ke atas molekul  air
     - Iaitu Molekul akan bergetar lebih kuat
     - Lebih banyak tenaga digunakan
     - Lebih banyak haba dihasilkan
     - Salur darah mengembang
     - Peraliran darah lancar
     - Penghantaran nutrient dan pembuangan toksin menjadi efisyien
     - Sel-sel lebih aktif


Hasilnya BADAN SIHAT DAN PENUH KEYAKINAN!

Keistimewaan Teknologi FIR


  • Membantu dan membetulkan dan memulihkan sistem saraf
  • Membantu dan membetulkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama
  • Membantu memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Membantu meningkatkan kadar metabolisme
  • Membantu mengurangkan lemak, bahan kimia dan toksin, kandungan asid dalam darah
  • Membantu mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan
  • Membantu menggalakkan tumbesaran lebih teratur dan sempurna
  • Membantu mencegah pertumbuhan bakteria
  • Membantu menghilangkan rasa kesakitan pada tubuh badan
  • Membantu menghilangkan kulat dan fungus (keputihan)
  • Membantu menghilangkan bau badan yang kurang menyenangkan
  • Membantu membersihkan aliran udara serta menghilangkan masalah muka sembam/hitam
  • Membantu mengekalkan kepanasan suhu dalam badan
  • Membantu mengekalkan dan meningkatkan tenaga
  • Membantu menjadikan tidur lebih nenyak dan selesa (hilangkan penyakit insomnia)
  • Membantu mengaktifkan air dalam tubuh

FIR pada Rahim & cik "V" anda...

Ok, rahim dan "V" adalah asset wanita... betul tak? Nak tahu bagaimana PB bertindak pada rahim and "V" anda? Sebenarnye FIR yang terdapat pada PB ni akan mengangkat and menegangkan rahim wanita. Bila rahim sudah berada pada kedudukan yang betul...kemungkinan untuk get pregnant adalah lebih tinggi...

Selain itu, FIR ini juga akan menambahkan kesuburan badan kita dengan penstabilkan penghasial hormon estrogen dan progestron.

Antara Kesan FIR Ke atas RAHIM dan cik "V"



1) Membantu mengangkat dan menegangkan kembalirahim pada bentuk asal

2) Membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

3) Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

4) Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

5) Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)

6) Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
~ macam fungsi manjakani


7) Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.


Hah aper lagi... berminat? mari Call saya, 

NORA 013 981 6675
atau email norahamsan@yahoo.com








Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...