14 April 2011

Comfort Zone...

Saya suker nak share inspirational quote...


Selain boleh memberi motivasi pada diri... mungkin ia boleh memberi inspirasi kepada org lain... betul tak?


Sama jugak dgn bisnes beautiful nie...


WEAR IT !
FEEL IT !
LIKE IT !
SHARE IT !


sharing is caring, right ;)




"Everything you want is just outside your comfort zone." 


Betul tak ?

Pada saya ada betulnyer... kita kadang-kadang alpa dan cepat berpuas hati dgn pencapaian kita... 

Pernah tak kita terfikir dgn rutin hidup kita?

Saya bukan lah pakar falsafah atau motivasi... tapi aper yg saya lalui... memang ada benarnyer kata-kata di atas ;)

Kita xleh berasa terlalu selesa dan berpuas hati dgn aper yg kita capai skrg... sebab ia akn menjadikan kita xberkembang... tapi kembang badan adalah... ehehehehe

Buat rakan-rakan yang further study... mereka mencari pencapaian dlm hidup... and good luck for them!

Rakan-rakan yang lain macamana ? dah jumper aper yg dicari selama ini ? anda berpuas hati ?

Yang penting jangan luper muhasabah diri selalu... Insyaallah yang kita cari xkan tergelincir dari niat asal kita ;)


last but not least




"You can't stay in your corner of the Forest waiting for others to come to you.  You have to go to them sometimes." 



Dan kita xbole menunggu "buah jatuh keriba"... maksud... kalau berimpian kenalah usaha...

Kalau nak sesuatu atau nak mengubah diri kenalah mulakan dgn langkah pertama...

Selalu biler time exam kat sekolah or U sure  terkeluar kata-kata iban nie (betulkan jika saya salah yer kawan-kawan)

"Agi Hidup, Agi ngelaban" ~ selagi hidup teruskan berjuang...

Hidup kita adalah perjuangan utk mencari erti hidup yang sebenar....

Happy weekend uolls...

P/s : aper kepelik Nora ari khamis nie kan, udahlah ckp dah weekend kan... actually ari nie last la weekdays utk Terengganurian (kalaulah ada istilah nie kan)... pastu eceh ala-ala berfalsampah plak ahahahaha... sesekali xsalah kan uoll... sila la layan sian ai tauuu ;)












Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...