12 April 2011

Bestnyerr

Alhamdulillah...


semalam niat nak bayar Bil utilities... sekali cek akaun balance... alhamdulillah masuk dah bonus yang di tunggu-tunggu...






memang la jumlah nie sket compare to org yang dah lama berkecimpung dalam bidang nie kan... 


tapi bak kata orang "sikit-sikit, lama-lama jadi bukit"... Insyaallah dgn usaha berterusan dan istiqamah (bak my leader Ain said)


lagipun sapa lah nak bagi extra income every month kan... syarikat tempat kita kerja selama 5 hari x 8 jam nie pun belum tentu nak bg bonus..




Marilah sertai kami! Anda tak kan menyesal!

Mari lah  kita mencapai Financial Freedom + Debt Free life....



Renungkanlah...


1.  Sampai biler kita nak makan gaji?
Gaji yang kita dapat setiap hujung bulan tu... 
dapat jer habis... dapat gaji baru habis...

2.  Aper Harta yang kita ada? 
Ada rumah? ada tanah? 
tapi atas nama sapa? nama kita atau bank? 
sampai biler nak berhutang dengan bank...

3.  Saving
Berapa saving kita setiap bulan 
100k? 10k? 1k? 100 hinggit? 50 hinggit? 
atau xder langsung sebab sibuk buat bayar expenses...

4. Hari tua kita..
Aper persediaan kita... 
ada simpanan mencukupi ? 
bergantung pada pencen? 
atau harap duit EPF? 
atau harap pada anak?


FIKIRKAN...

Kitalah yang akan mencorak nasib kita sendiri


nak tahu macamana nak berubah... aper step yang perlu... jangan risau Nora akan guide 
anda! anda! yer dan anda jugak 
satu persatu... Insyaallah


call or sms NORA 013-981 6675
email norahamsan@yahoo.com










Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. Congrats Nora.. Inilah imbuhan orang yg berani keluar dari keselesaan sekarang demi kehidupan yang lebih selesa di masa depan.

    ReplyDelete
  2. Thank you Ain, Nampak gaya Nora kena tingkatkan usaha lagi :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...