18 April 2011

Aper kata tuan tanah ~ Part 2

Tuan tanah kembali lagi.... ahahahahha


Yer la asal tuan tanah kembali... mestilah nak citer perkembangan diri... (ha jadi pantun 3 kerat ahahaha)


Pagi tadi... ai bangga uolls.... setelah ber Premium Beautiful hampir 3 weeks uolss....


Waist nipper ai dah masuk cangkuk ke-dua... vavavavavavavavava vangga vangga....


Xper malam karang ai update ukuran pinggang xberapa kerengga ai... mana tau sket masa lagi bole ai lawan pinggang Saloma hikhikhik


Gambar ehsan Pakcik Google


UPDATE : Before Ber Premium Beautiful pinggang ai.... 78 cm uolss..... after ber Premium Beautiful, 73 cm uolss.... 5 cm loose... besar rahmat tau utk org yg xreti say NO to food ehehehehehe

And paling best


Ai punyer peha xberlaga satu sama lain... reduce tau inch dier...


Xper-xper, malam nanti ai tepek yer bape cm dah loose... xsempat weiii pepagi nak amek tali tape and ukur... berkuntau dgn anak-anak ehehehe... mlm nanti ai update kay...


UPDATE : Before Ber Premium Beautiful 60 cm, After Ber Premium Beautiful 55 cm.. loose 5 cm uollss... ala utk korang yg rajin berdiet and bersenam memang akn rasakan ala 5 cm aper la sgt kan... tapiii utk ai yang makan cam bela hantu raya nie... besar rahmat tau ahahaha... yg penting my hubby pun notice peha ai dah kurus uuuu ehehehehe



Berat plak.... hamboiii meh tgk ek... start ai pakai Premium Beautiful, berat ai... 61.9 kg (denial mode nie... padahal 62 kg okeh! :)))... hamboiii kan berat key... tu dah nak masuk obess sebab my normal weight range 50kg - 63 kg.... ha mana xmengelabah

lepas 3 weeks pakai mak oiii berat ai skrg 58.9 kg... vavavavavava... 3 kg loose tau...

Perut... ala besa la pompuan dah beranak perut geleber... eiishhh pernah dgrkan... ada penyelesaiannyer... alhamdulillah... perut ai dah firm you... ahahahaha

Gambar ehsan Pakcik Google

Walau xmacam J Lo (Yerla masa anak dara pun ai bukan J Lo)... tapi ai bole la kembali perasan anak dara.... bole dah pakai balik koleksi kebaya masa ai nikah..... eh you dgr kan... masa ai nikah... dah muat uolss.... kempis uollss... 


Wah teruja tau...


Who knows me... memang la ai nie selagi mata celik... mulut ai nie xreti diam.. dok mengunyah jerk... workstation ai (kat laci meja ai la yerk)... adalah sorgaaa makanan ahahaha.... penuh dgn segala biskut and mak nenek junkfood.... udah ruper pompuan bela hantu raya ahahaha.... 


Yerla kata Malaysia mewah dgn makanan... karang tahan-tahan makan itu xleh... nie xleh... kufur nikmat tau ahahahaha


So aper rahsier...


Offcourse la pakai Premium Beautiful 12 jam sehari... amboii kan nanti ada lak cakap... laa kata 8 jam sehari... dik tu minimum dik... tapi kalau ko rasa sgt-sgt selesa ko nak pakai 24 jam sehari pun okeh... mak xmarah... tapi kalau laki kau complein tgh2 malam karang mak xcampur okeh (*_*)


Ai pakai from 6 pg - 6 ptg.... yer la before subuh semua kan... g ofis... blk ofis masak2 sema... dah nak bershower2 utk maghrib baru tanggal... basuh.... ha xker 12 jam... nak lebih pun xper... tak ganggu life u tau dik... makin marveles devass ader...


Ok... kalau nak rasa aper yg ai rasa skrg... meh la jgn segan-segan... ai suka share something yg every women should have...


Dik duit bole cari... tapi kepuasan u as women sapa nak bg... only we yg kena cari... husband you complain bole lah... geleber sana... geleber sini... lemak sana.. lemak sini... the action from yours truly tau...


Not only u yang face this problem... kita semua yang dikatakan wanita nie semua ada masalah tersendiri... xkiralah dah kawen atau belum....


Cuma nak selesaikan or tunggu dulu atau xyah la... laki ai okeh... ai tembam2 pun dier sayang... ahahah lelaki uolss... nak jaga hati bini cakaplah camtu kan... tapiiiii kalau ada chance sapa xnak tgk atau jeling pompuan yg bergetah.... ahahahahaha... tul takkkk ???


Nak pulak kalau jenis yg melintas...





Amboiii kalau jenis tu la yg melintas confirm ai yg pompuan nie pun teleng ahahahaha... weiii bukan ai lesbian okeh... tapi dlm otak nie sure bercakap... "bertuahnyer la haii tubuh dier, cantik"...


Now, semua wanita bertuah okeh... dengan bantuan Premium Beautiful ;)


Kalau uolls punyer laki xkisah pun... nie nak tanya... uolss sendiri cemana... selesa ke dgn keadaan uolss skrg.... xnak ke u rasa berkeyakinan, menarik... sebab ai sure uolls... kecantikan dalaman akan menyerlahkan keyakinan kita... and if kita as mother happy... Insyaallah family pun happy + bahagia jugak...




Call me now 013 981 6675 
atau bole email ai norahamsan@yahoo.com











Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. semangat aku baca ni noya!!!! ai pun nak pinggang saloma tu.. tak J Lo pun tak apa hahaha...

    ReplyDelete
  2. ahahaha chaiyok yati... lepas abis PHD and ko blk mesia aku jumpa ko wokeh... kita repair aper patut ekekekke

    memang kita pompuan kena jaga body walau bukan utk suami(sepatutnya utk dia kan) tapi utk kepuasan diri kita..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...