13 October 2014

Promo u must grab !!


Promo u must grab !!!

for those yang dok tunggu Premium Beautiful cut down price... 
memang tak lah cuma special nya ada promo ini



special for my oversea customer...
 sooo calling warga Brunai, Singapore, Indonesia, Thailand and sewaktu dengannya 
selain MALAYSIA customer...

So anda bole grab promo di atas... 
Bole beli sendiri or share dgn kawan2...
Untungnya dpt free Short Bra uuu

Haaa yg dok nak jadi Agent Premium Beautiful di kawasan anda... pun bole..

Grab this opportunity...

Then

Promo di Bawah...

Utk my Malaysian Customer



Haaaa Jimatkan benerrr kan...

picture don't nee elaborate anymore...

Just Call Nora 013-981 6675 for 
FREE fitting, FREE COnsultation & FREE GIFT utk 5 pcs terawal okeh!

okehhh one more...


BB Plus Collagen Fan


wahhhhh

anyone yang memang consume this collagen yg sangatlah delices nie... 
better grab this opportunity utk stock up stok anda semua...

Those yang tertanya2..

 rasa apa?

Rasa cam ribena uolss... memang sedap sgt2... collagen pulak extract from Sisik ikan from deep sea yer!

BUkan itu shj ada juga grape seed yg kita tau adalah bhn antioksidant kan...

So moh kita remajakan kulit without segala suntikan & krim yg berbahaya...

Cuma minum BB Plus Collagen & anda akn dapat lihat hasilnya... Insyaallah...


Bukan utk kulit shj yer BB PLus Collagen nie...
 tp sgt bagus utk joints kita cthnya lutut... 


And those yang tercari2 side income as BB Plus COllagen Agent!

Bole start with this promo okeh!

So sesambil minum sendiri utk remajakan kulit Insyaallah dgn sharing among friends & family members anda akn dpt income tambahan..

Insyaallah, All agent under Nora akn dpt FREE consultations, Couching sepanjang masa...

o uolss...

Grab this opportunity !!

Do Contact 
Nora 013-981 6675


Luv

09 October 2014

How to become Bioseleza Agent!


Hello semua...

As we know.. Sekarang nie, sara hidup adalah amat tinggi...

bebaru nie plak minyak naik rega... fuhhh berpeluh uolss...

Confirm segala mala naik nanti termasuk caj air suam kat mamak...

Bak kata my friends yg stay area Lembah Kelang tu kan... keluar rumah jer duit... baik dari minyak kete, moto, tol then sure nak happy hour dgn family pun kena duit kan...



Walau Gaji dah 4 angka yg gemuk pun still xcukup... nie bkn pasal financial management yg fail but hakikat kos sara hidup yg sentiasa meningkat tapi gaji nak naik every year amat payah kan... unless uolss work at reputable firm kan



So dari dok marah sana sini, complain sana sini apa kata we start from diri sendiri...

How?

Jom buat side income uolss !!!

Why side income?

Sebab kita xmo letakkan all expenses dlm satu bakul...

Macam kat bawah nie... 
bakul tu as kiasan gaji kita skrg... 
so sepatutnya we have more than 1 bakul




So actually ramai jer yang dah start buat side income... 
xkiralah sekecil2 kerja hingga buat 1-2 kerja dalam satu masa...

so memenuhi permintaan from my customer yg sokmo tanya... 
bole tak nak jadi agent 
Garam buluh lah 
Bioseleza lah...

So jawapannya 
Bole sgt2 dan di alu-alukan okeh!

Nora akan explain dulu about Bioseleza sebab product nie sgt hawt sampai kehabisan stok di stokist2 & HQ...



tapiiiii jgn risau HQ sedang berusaha keras nak tambahkan pengeluaran without mengganggu kuality okeh!

before tu sure ramai yang tanya apa yg best Bioseleza smpi stok habis kan...

Jawapannya best bg yg pakai... 
yang xpakai or xguna or xnak ambil tahu memang xbest lahhh ;P

Pad jer kot??

Banyak jer pilihan kat luar yg lebih murah kannn...

biasalah jawapan sceptical nie Nora dpt... 
kalau dah try sendiri barulah rasa why this pad sgt best!

and harganya berbaloi dgn kualiti & keberkesanannya kepada tahap kesihatan sendiri...

Almaklum, tempat yg nak di jaga is 'private property' kan... 
so mesti kita nak yg terbaik ke xpayah?

Tapi perlu juga di ingat yer kawan-kawan, keberkesanannya xsama utk setiap individu okeh...

Ada yg period xregular jd regular, ada yg period pain terus xde, ada yang teruk keputihan terus reduce day by day... it's depends on keadaan kesihatan diri kita...

nie antara testimony pengguna Bioseleza





Disclaimer : Testimony taken from rakan kongsi dalam Company. 
 Feel free to contact nora for further sharing.

Kalau google, akn dapat ramai pengguna Bioseleza share kesan kepada diri mereka...

So nak rasa keberkesanannya sendiri, sila cuba okeh... bole beli pek jimat or pek trial... tepuk dada tanya diri okeh!

Nora ada explain kat  sini

Bole click & baca :)

How to be Bioseleza Agent?

1. Register Ahli RM50 with Nora 
(nanti nora akn PM sesiapa yg bertanya utk details yg diperlukan)

2. Start Purchase



so from above purchase 
 - u already own the business.. 
 - dah bole start sharing & selling dgn kawan-kawan & also saudara mara
 - Dapat FREE Bioseleza Mixed Box utk kegunaan sendiri or jual juga ;)
- u can earn Untung runcit & bonus utk each selling bukan shj Bioseleza tapi product yg lain juga..
 - u already have coach yg guide u which is me Nora
 - u own your online shop with your name
 - berpeluang utk melancong FREE & own Dream Car


untung berganda kan?

start from jual sanitary pad sajork!

berminat nak tahu lebih lanjut how this system works

Do Contact
Nora 013-981 6675


Luv,


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...